Κοινωνική Βιβλιοθήκη | Koinoniki Vivliothiki: Σιωνισμός από τον Μωυσή στον Λένιν | Κοινωνική Βιβλιοθήκη Σιωνισμός από τον Μωυσή στον Λένιν - Κοινωνική Βιβλιοθήκη | Koinoniki Vivliothiki

Σιωνισμός από τον Μωυσή στον Λένιν

Παρόλο που τα τελευταία εβδομήντα επτά χρόνια μας πρόσφεραν, δυστυχώς, πολλές εμπειρίες από τις εβραιομπολσεβικικές δραστηριότητες, ο Έκαρτ τα πήγε πολύ καλά με το υλικό που είχε στη διάθεσή του το 1923. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η χρήση της Παλαιάς Διαθήκης, σαν ιστορία των Εβραίων, για να ρίξει φως στις πιο πρόσφατες εβραϊκές δραστηριότητες. Οι σημειώσεις του Έκαρτ για τον «Ο Μπολσεβικισμός» ήταν ακόμη σε μάλλον τραχιά και ημιτελή μορφή όταν πέθανε, και αυτό θα είναι εμφανές σε μερικά σημεία του κειμένου που ακολουθεί. Έχουν προστεθεί από τον συντάκτη, σε μερικά σημεία, πρόσθετες υποσημειώσεις και έχουν επισημανθεί.

Συγγραφέας: 
Έκαρτ Ντίτριχ / Eckart Dietrich
Εκδοτικός οίκος: Ελεύθερη Σκέψις
Έτος Έκδοσης: 1981
Κατηγορίες: Αντισιωνισμός,Ιστορία,Πολιτική


Ο γερμανικός τίτλος του ήταν «Ο Μπολσεβικισμός από τον Μωυσή μέχρι τον Λένιν: Διάλογος ανάμεσα στον Αδόλφο Χίτλερ και σε μένα» (Der Bolschewismus uon Moses bis Lenin: Zwiegespräch zwischen Adolf Hitler und mir), και δημοσιεύτηκε αρχικά στο Μόναχο τον Μάρτιο του 1924 από ημιτελείς σημειώσεις στις οποίες δούλευε ο Ντήτριχ Έκαρτ το φθινόπωρο του 1923.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ενημερωτικό δελτίο αποστέλλεται κάθε Παρασκευή. Αν δεν το λάβετε, ελέγξτε τον φάκελο "Ανεπιθύμητα".

Βρείτε μας

Επικοινωνία

Για επικοινωνία, χρησιμοποίησε την αντίστοιχη φόρμα εδώ Ευχαριστούμε!

Copyright